Erkend installateur

Goedvree Installatietechniek is lid van de branchevereniging Techniek Nederland. Alle werkzaamheden van Goedvree installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd onder de algemene voorwaarden van Techniek Nederland.

Ook zijn wij druk bezig met de nieuwe wettelijke certificeringsregeling voor cv-installateurs. Onze medewerkers worden hiervoor geschoold en Goedvree Installatietechniek is bezig met de erkende certificering, die vanaf 1 juli 2021 verplicht is. Door deze certificering kan Goedvree Installatietechniek u garanderen dat de werkzaamheden volgens de erkenningsregeling vakbekwaam worden uitgevoerd.

Algemene voorwaarden:

Op al onze werkzaamheden en leveringen bij de zakelijke markt zijn de ALIB 2007, Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007, opgesteld door de ondernemersvereniging Techniek Nederland van toepassing.

Op al onze werkzaamheden en leveringen bij consumenten zijn de AVIC, Algemene Leveringsvoorwaarden Installatiewerk Consumenten opgesteld door de ondernemersvereniging Techniek Nederland van toepassing. Op al onze inkopen zijn de Algemene inkoopvoorwaarden Installerende bedrijven opgesteld door de ondernemersvereniging Techniek Nederland van toepassing.